Plăcintă De Pui Cu Ciuperci-Slănină

Plăcintă de pui ciuperci-Bacon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 690 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de cremă de supă de pui, bucăți, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă cu ciuperci de pui și slănină, Bacon Ciuperci Pui, și Plăcintă Cu Pui, Ciuperci Și Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Derulați piecrust pe o suprafață ușor făinată; rotiți într - un dreptunghi de 14 x 12 inci.
Gatiti feliile de bacon intr-o tigaie mare la foc mediu 5 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt crocante.
Îndepărtați feliile de slănină, rezervând picături în tigaie. Crumble bacon.
Sot ciuperci în dripping fierbinte 10 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați căței de usturoi tocați și sotati 1 minut.
Se amestecă împreună supa și următoarele 6 ingrediente într-un castron mediu. Amestecați amestecul de ciuperci și slănina sfărâmată în amestecul de pui.
Se toarnă într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci. Sus cu piecrust; îndoiți marginile sub și sertizați.
Tăiați fante în partea de sus pentru ca aburul să scape.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până când sunt aurii și bulbucate.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
*2 (5-oz.) cutii de pui, drenate, pot fi înlocuite.
Notă: pentru a face înainte, se prepară reteta conform indicațiilor prin etapa acoperă bine cu folie de aluminiu, și congela până la 1 lună. Preîncălziți cuptorul la 40
Scoateți plăcinta din congelator și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Slăbiți folia și așezați plăcinta pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți, acoperit, timp de 1 oră și 30 de minute. Descoperiți și coaceți 15 până la 20 de minute sau până când sunt aurii și bulbucate.