Plăcintă de porc și mere cu crustă de Cheddar-salvie

Plăcintă de porc și mere cu crustă de Cheddar-salvie
Carne de porc și plăcintă cu mere cu Cheddar-salvie crusta ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 684 calorii. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți mere tari, sare de masă, zahăr brun ferm și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Plăcintă de porc și mere cu crustă de Cheddar-salvie, Filet de porc prăjit cu crustă de pâine de porumb salvie, și Cotlet de porc la cuptor cu crustă de parmezan-salvie.

Instrucțiuni

1
Mai întâi faceți crusta: într-un castron mediu, amestecați făina, salvia și sarea până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Presărați cuburile de unt peste amestecul de făină și folosiți degetele pentru a le lucra (doriți să vă frecați degetul mare de vârful degetelor, ungând untul în timp ce faceți acest lucru). Faceți acest lucru până când amestecul arată ca făină de porumb, cu câteva bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre rămase. Se amestecă brânza cu o furculiță până se distribuie uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Presărați 6 linguri de apă cu gheață peste amestec și amestecați cu o furculiță până când aluatul începe să se unească. Dacă este necesar, adăugați o lingură sau două suplimentare de apă cu gheață (nu ar trebui să aveți nevoie de mult mai mult). Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de trei ori. Adunați aluatul într-o bilă, apoi împărțiți-l în două porții, făcând una puțin mai mare decât cealaltă. Apăsați fiecare porțiune în jos într-un disc și înfășurați în folie de plastic. Se da la frigider cel putin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Faceți umplutura: într-o tigaie la foc mediu-mic, gătiți merele fără ulei, amestecând ușor, până când încep să se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se transferă într-un vas și se lasă deoparte.
6
Adăugați ulei în tigaie și creșteți focul la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați ceapa, carnea de porc, zahărul brun, sarea și condimentele. Gatiti, folosind o lingura de lemn pentru a sparge carnea, pana se rumeneste usor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
8
Lăsați amestecul de carne să se răcească timp de 10 minute, apoi transferați-l într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Adăugați pesmetul și pulsați de cinci ori până când amestecul are textura de nisip grosier. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
10
Pregătiți crusta: desfaceți discul mai mare de aluat și puneți-l în centrul unei foi mari de hârtie pergament sau hârtie de ceară. Acoperiți aluatul cu o a doua bucată de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
11
Rulați, lucrând din centru, într-un cerc de 13 inci. Îndepărtați bucata superioară de pergament și transferați aluatul pe o farfurie de plăcintă, decojită cu fața în jos. Îndepărtați pergamentul rămas și apăsați crusta pe părțile laterale ale plăcii de plăcintă, drapând orice exces peste margine. Desfaceți discul mai mic de aluat și puneți-l în centrul unei foi mari de hârtie pergament. Acoperiți aluatul cu o a doua bucată de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
12
Rulați, lucrând din centru, într-un cerc de 11 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
1
Se toarnă amestecul de carne în crusta de jos și se netezește ușor partea superioară cu o spatulă. Aranjați feliile de mere fierte peste carne, apăsând în jos pentru a face întreaga construcție cât mai netedă și îngrijită. Îndepărtați foaia superioară de pergament de pe crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Transferați, cu fața decojită în jos, pe plăcintă, apoi îndepărtați pergamentul rămas. Folosind un cuțit ascuțit, faceți două tăieturi de 3 inci în crustă pentru a permite aburului să scape. Îndoiți marginile crustei inferioare în sus peste crusta superioară și sertizați marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Periați crusta cu spălarea ouălor și decorați cu frunze de salvie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se coace la 425 km F timp de 10 minute, apoi se reduce focul la 375 km f și se coace până când crusta devine maro aurie, cu 25 până la 35 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească cu 25 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Retipărit din cartea de bucate a iubitorului de mere de Amy Traverso. Drepturi de autor 2011 de Amy Traverso; fotografii 2011 de Squire Fox. Folosit cu permisiunea editorului, W. W. Norton & Company, Inc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista