Plăcintă de cioban de vită măcinată
Plăcinta ciobanului de vită măcinată este o fără gluten, fără lactate și întregi 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 169 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 40 de minute. Un amestec de sos de vită, legume, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă de cioban de vită măcinată, Plăcintă de cioban de vită măcinată, și Plăcintă de cioban de vită măcinată.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Scurgere. Se amestecă sosul, legumele, sosul Worcestershire, sarea și piperul.
Transferați la un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Întindeți cartofii deasupra.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 30 de minute sau până se încălzește.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.