Plăcintă de cioban de miel și vinete

Plăcintă de cioban de miel și vinete
Plăcinta ciobanului de miel și vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 337 calorii. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină universală, vinete, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă de cioban de miel, și Plăcintă de cioban de miel.

Instrucțiuni

1
Împrăștiați vinetele pe rimfoaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
2
Se presara cu sare grunjoasă; lasăstați 1 oră, aruncând ocazional. Clătițivinete și pat foarte uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
3
Se încălzește 3 linguri de ulei în mare greuoală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se adauga vineteleși saut până la licitație, aproximativ 12 minute.
5
Transferați în castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Presărați generos mielul cu grosiresare și piper, apoi praf cu făinăacoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MielMiel
7
Încălziți 2 linguri de ulei în aceeași oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Adăugați jumătate de miel.Saut până la rumenit, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
9
Transferați mielul într-un castron mare. Repetați cu2 linguri ulei și mielul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați 1 lingură suplimentară de ulei la samepot, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
11
Adăugați ceapa. Acoperiți și gătițipeste foc mediu-mic până când este foarte fraged,aproximativ 10 minute (fundul oalei va fi foarteîntuneric).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Adăugați vin în oală. Creșteți căldura și fierbețipână când vinul se evaporă, răzuind mușcăturile maronii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Adăugați roșiile cusuc, bulion, usturoi și oregano și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
BulionBulion
14
Adăugați mielul cu orice sucuri acumulate.Acoperiți; reduceți căldura la minim și fierbeți 1 oră.Descoperiți și continuați să fierbeți până când mielul este foarte fraged și sosul se îngroașă ușor, aproximativ 45 de minute. Se amestecă vinetele. Se condimentează cu sareși piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
PiperPiper
SosSos
MielMiel
15
Transferați la sticlă de 13x9x2 inchvas de copt. Faceți înainte: se poate face 3 zileînainte. Se răcește ușor. Acoperiți și răciți.
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Gătițicartofi în oală mare cu apă sărată clocotităpână la licitație, aproximativ 14 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, topiți untul cu ulei îno cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați usturoi. Saut până la parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați lapte și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
5
Scurgeți cartofii. Întoarce-te la oală. Stirover căldură medie până la excesul de umiditatese evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați amestecul de lapte și piurecartofi până la neted. Se amestecă brânza.Se condimentează cu sare grosieră și piper.Aruncați cartofii peste umplutură prin grămadălinguri, acoperind complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
LapteLapte
7
Coaceți plăcinta până când umplutura este încălzităiar toppingul este auriu, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
* O brânză albă fermă făcută din lapte de oaie; disponibil la multe supermarketuri și la piețele grecești și la unele piețe italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
LapteLapte
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista