Shepherd ' s Pie cu sos de ceapă de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 537 calorii. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 323 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Mergeți la magazin și ridicați sare, boia maghiară, ciuperci nasture și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Plăcintă de cioban cu sos de ceapă de ciuperci, Ciuperci sălbatice și ceapă caramelizată plăcinte de cioban, și Chiftele cu sos de ciuperci de ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o cratiță medie, acoperiți cartofii și usturoiul zdrobit cu suficientă apă pentru a acoperi cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Usturoi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați puțină sare și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți la mediu-mare și gătiți până se înmoaie furculița, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
4
Scurgeți cartofii, reveniți la oală și amestecați împreună cu 3 linguri de unt și smântână grea. Se condimentează cu sare și piper, după gust și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cremă Grea
Cartofi
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, combinați 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei. Când untul s-a topit, adăugați carne de vită, sos Worcestershire, piper cayenne și sare și piper, după gust și gătiți până când carnea se rumeneste. Se amestecă pasta de roșii și se sotează câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Sare și Piper
Ardei Iute
Pasta De Tomate
Unt
Carne De Vită
Carne
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați stoc și aduceți la foc mic. Condimentați și îndepărtați amestecul într-un castron. În aceeași tigaie, adăugați untul și uleiul rămas și sotati ceapa până aproape fragedă, apoi adăugați ardeiul gras roșu, dovlecelul, morcovii și boiaua. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Morcov
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Unt
Ceapă
Stoc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
7
Se ia de pe foc.
8
Pentru a asambla, într-un strat de vas de copt de 9 x 12 inci jumătate de carne de vită, apăsând în jos pentru a împacheta, apoi presărați brânza uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
9
Turnați jumătatea rămasă de carne de vită peste brânză și apăsați în jos. Apoi, adăugați legumele sotate și acoperiți cu piureul de cartofi, întinzându-se cu o spatulă sau cu spatele unei linguri pentru a uniformiza și pentru a forma vârfuri și văi decorative.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cartofi
Brânză
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Presărați blatul cu boia și coaceți timp de 30 de minute sau până când marginile cartofilor devin maronii aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Se servește cu sos de ceapă de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Sos
Ceapă
12
Într-o cratiță medie la foc mediu, sotati ceapa si ciupercile in ulei pana se inmoaie si ciupercile isi elibereaza umezeala, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
13
Adăugați făină și amestecați pentru a acoperi uniform. Bateți încet vinul și apoi bulionul. Se fierbe la foc mic până se îngroașă și se condimentează cu sare și piper, după gust.