Plăcintă de cioban cu sos de ceapă de ciuperci

Plăcintă de cioban cu sos de ceapă de ciuperci
Shepherd ' s Pie cu sos de ceapă de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 537 calorii. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 323 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Mergeți la magazin și ridicați sare, boia maghiară, ciuperci nasture și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Plăcintă de cioban cu sos de ceapă de ciuperci, Ciuperci sălbatice și ceapă caramelizată plăcinte de cioban, și Chiftele cu sos de ciuperci de ceapă caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță medie, acoperiți cartofii și usturoiul zdrobit cu suficientă apă pentru a acoperi cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați puțină sare și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți la mediu-mare și gătiți până se înmoaie furculița, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
4
Scurgeți cartofii, reveniți la oală și amestecați împreună cu 3 linguri de unt și smântână grea. Se condimentează cu sare și piper, după gust și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cremă GreaCremă Grea
CartofiCartofi
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, combinați 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei. Când untul s-a topit, adăugați carne de vită, sos Worcestershire, piper cayenne și sare și piper, după gust și gătiți până când carnea se rumeneste. Se amestecă pasta de roșii și se sotează câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
Ardei IuteArdei Iute
Pasta De TomatePasta De Tomate
UntUnt
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați stoc și aduceți la foc mic. Condimentați și îndepărtați amestecul într-un castron. În aceeași tigaie, adăugați untul și uleiul rămas și sotati ceapa până aproape fragedă, apoi adăugați ardeiul gras roșu, dovlecelul, morcovii și boiaua. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
MorcovMorcov
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UntUnt
CeapăCeapă
StocStoc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
7
Se ia de pe foc.
8
Pentru a asambla, într-un strat de vas de copt de 9 x 12 inci jumătate de carne de vită, apăsând în jos pentru a împacheta, apoi presărați brânza uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Turnați jumătatea rămasă de carne de vită peste brânză și apăsați în jos. Apoi, adăugați legumele sotate și acoperiți cu piureul de cartofi, întinzându-se cu o spatulă sau cu spatele unei linguri pentru a uniformiza și pentru a forma vârfuri și văi decorative.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Presărați blatul cu boia și coaceți timp de 30 de minute sau până când marginile cartofilor devin maronii aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Se servește cu sos de ceapă de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SosSos
CeapăCeapă
12
Într-o cratiță medie la foc mediu, sotati ceapa si ciupercile in ulei pana se inmoaie si ciupercile isi elibereaza umezeala, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Adăugați făină și amestecați pentru a acoperi uniform. Bateți încet vinul și apoi bulionul. Se fierbe la foc mic până se îngroașă și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBucăți de legume de mărimea unei mușcăturiBucăți de legume de mărimea unei mușcături1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de carne de vită cu conținut scăzut de sodiustoc de carne de vită cu conținut scăzut de sodiu8creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite2morcovi, curățați și răzuțimorcovi, curățați și răzuți1Bucăți de caramele Heath Bar1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfăină universalăfăină universală12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Brânză Havarti, rasăBrânză Havarti, rasă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1Oreos dublu umplutBoia fierbinte maghiară, plus mai mult pentru garniturăBoia fierbinte maghiară, plus mai mult pentru garnitură6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de vită măcinată (85% slabă)carne de vită măcinată (85% slabă)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmuleiulei1mariceapa, tocataceapa, tocata1mariceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt1ardei gras roșu, juliennedardei gras roșu, julienned2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cartofi roșii, spălați, curățați și tăiați în bucățicartofi roșii, spălați, curățați și tăiați în bucăți8creveți și cu veneSareSare8creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci cu nasturi albi, feliateciuperci cu nasturi albi, feliate2Bucăți de caramele Heath BarSos WorcestershireSos Worcestershire2dovlecei, julienneddovlecei, julienned
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate27
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista