Plăcintă de Cabană cu șalotă și Sherry

Plăcintă de Cabană cu șalotă și Sherry
Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 882 calorii. 60 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați poaste de roșii, frunze de cimbru culese, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Șalotă prăjită la tigaie cu glazură de vin Sherry, Suc De Fructe Delicata Cu Șalotă Caramelizată Și Sherry, și Salată de roșii de vară cu oțet de Sherry și șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 375 F. Acoperiți cartofii cu apă rece și aduceți la foc mic; gatiti pana cand cartofii sunt moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Scurgeți cartofii și puneți-i înapoi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați lapte și unt și piure cu un tocător de cartofi. Condimentează după gust cu sare și rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Topiți untul într-o tigaie mare din oțel inoxidabil la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați șalotă, frunze de dafin și cimbru și gătiți, amestecând, până când șalota începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Adăugați țelină și morcovi și continuați să gătiți, amestecând, până când morcovii încep să se înmoaie, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
7
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până când legumele sunt acoperite uniform cu pastă, apoi adăugați sherry și gătiți până când sherry se reduce la jumătate, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
8
Adăugați carne de vită și amestecați cu o lingură de lemn până când legumele și carnea sunt încorporate uniform și carnea de vită a început să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
9
Adăugați bulion și aduceți la foc mic, amestecând des pentru a rupe carnea. Se fierbe amestecul de carne până când lichidul s-a îngroșat și s-a redus la jumătate și carnea s-a fiert, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Transferați amestecul de carne pe fundul vasului de copt de 8 pe 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
11
Întindeți mazărea peste amestecul de carne, apoi întindeți piureul de cartofi deasupra mazării și cărnii. Neteziți cartofii și decorați cu dinții unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
12
Coaceți până când vârful cartofilor începe să se rumenească, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
13
Lăsați să se odihnească 5 minute, apoi serviți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista