Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1504 calorii, 31g de proteine, și 86G de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, șuncă, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Placinta cu rosii a lui Sandy, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.
Instrucțiuni
1
Saut șuncă și ceapă verde într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu 5 minute sau până când șunca se rumeneste și orice lichid se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Ungeți fundul cojii de plăcintă uniform cu muștar; se presară cu 1/2 cană de brânză mozzarella. Se amestecă uniform amestecul de șuncă peste brânză și se acoperă cu un singur strat de roșii feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Crustă De Plăcintă
Tomate
Muștar
Brânză
șuncă
3
Bateți oul și jumătate și jumătate cu o furculiță până se omogenizează; se toarnă peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Ouă
4
Se presară uniform cu busuioc, piper și 1/2 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Piper
Busuioc
5
Coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului la 425 timp de 20 până la 23 de minute sau până când se rumenesc ușor și se fixează. Se răcește pe un suport de sârmă 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
6
Tăiați în pene pentru a servi; garnisiți, dacă doriți.