Plăcintă cu șuncă și roșii
Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1504 calorii, 31g de proteine, și 86G de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, șuncă, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Placinta cu rosii a lui Sandy, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.
Instrucțiuni
Saut șuncă și ceapă verde într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu 5 minute sau până când șunca se rumeneste și orice lichid se evaporă.
Ungeți fundul cojii de plăcintă uniform cu muștar; se presară cu 1/2 cană de brânză mozzarella. Se amestecă uniform amestecul de șuncă peste brânză și se acoperă cu un singur strat de roșii feliate.
Bateți oul și jumătate și jumătate cu o furculiță până se omogenizează; se toarnă peste roșii.
Se presară uniform cu busuioc, piper și 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului la 425 timp de 20 până la 23 de minute sau până când se rumenesc ușor și se fixează. Se răcește pe un suport de sârmă 20 de minute.
Tăiați în pene pentru a servi; garnisiți, dacă doriți.