Plăcintă cu șuncă și ceapă

Plăcintă cu șuncă și ceapă
Plăcinta cu șuncă și ceapă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 2,33 USD pe porție. O porție conține 952 calorii, 34G de proteine, și 62g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați apă cu gheață, șuncă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Tăiați în scurtare până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Adăugați treptat apă. Se amestecă cu furculița până când amestecul formează o bilă și lasă părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Întindeți jumătate din patiserie pe o placă ușor făinată pentru a se potrivi cu o farfurie adâncă de 9 inci. Acoperiți și refrigerați. Înfășurați patiseria rămasă în folie de plastic. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Sotati sunca, ceapa, usturoiul, sarea si piperul in 2 linguri de unt sau margarina pana se inmoaie. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Sotati cartofii in restul de 2 linguri de unt sau margarina pana cand sunt crocante si fragede. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6
Puneți jumătate din brânză, amestec de șuncă și cartofi în crusta pregătită. Repet. Amestecați ouăle și smântâna și turnați două treimi peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Întindeți patiseria rămasă pe o scândură ușor făinată pentru a acoperi plăcinta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Ungeți marginea crustei cu amestecul de ouă și smântână. Se acoperă cu a doua jumătate de patiserie. Tăiați și ciupiți marginile pentru a sigila. Flaut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Ungeți blatul cu amestecul de ouă rămas și tăiați cu garniturile de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Coaceți la 350 de grade F ( 175 de grade C) timp de 45 de minute, sau până când plăcinta este aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista