Plăcinta cu șuncă și ceapă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 2,33 USD pe porție. O porție conține 952 calorii, 34G de proteine, și 62g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați apă cu gheață, șuncă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Tăiați în scurtare până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Adăugați treptat apă. Se amestecă cu furculița până când amestecul formează o bilă și lasă părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Întindeți jumătate din patiserie pe o placă ușor făinată pentru a se potrivi cu o farfurie adâncă de 9 inci. Acoperiți și refrigerați. Înfășurați patiseria rămasă în folie de plastic. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Sotati sunca, ceapa, usturoiul, sarea si piperul in 2 linguri de unt sau margarina pana se inmoaie. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mustar Preparat, Optional
5
Sotati cartofii in restul de 2 linguri de unt sau margarina pana cand sunt crocante si fragede. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6
Puneți jumătate din brânză, amestec de șuncă și cartofi în crusta pregătită. Repet. Amestecați ouăle și smântâna și turnați două treimi peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mustar Preparat, Optional
7
Întindeți patiseria rămasă pe o scândură ușor făinată pentru a acoperi plăcinta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Ungeți marginea crustei cu amestecul de ouă și smântână. Se acoperă cu a doua jumătate de patiserie. Tăiați și ciupiți marginile pentru a sigila. Flaut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Ungeți blatul cu amestecul de ouă rămas și tăiați cu garniturile de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Coaceți la 350 de grade F ( 175 de grade C) timp de 45 de minute, sau până când plăcinta este aurie.