Lemon Chiffon Pie cu Gingersnap Crust ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 396 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, unt, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Șifon De Lămâie Cu Crustă De Ghimbir, Plăcintă Cu Șifon De Curmale Cu O Crustă De Ghimbir, și Mousse de sifon de dovleac cu crustă de ghimbir.
Instrucțiuni
1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Amestecați firimiturile de prăjituri gingersnap, zahărul și ghimbirul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Adăugați untul topit și amestecați până când amestecul este umezit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
4
Transferați amestecul de firimituri în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci; apăsați firimiturile ferm și uniform pe părțile inferioare și superioare ale vasului.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Coaceți până când crusta este fermă și ușor mai închisă la culoare, aproximativ 8 minute. Se răcește complet crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Se toarnă suficientă apă rece într-un castron mediu pentru a veni la jumătatea părților; adăugați 2 căni de cuburi de gheață și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De Viață
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Se toarnă 1/4 cană de apă într-un castron mic; presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
4
Bateți 3/4 cană de zahăr, suc de lămâie, gălbenușuri de ou, coajă de lămâie rasă și sare într-o cratiță medie grea pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pere Bartlett Sau D'Anjou
Ciocolată Rasă, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Bateti constant la foc mediu pana cand amestecul se ingroasa foarte usor (amestecul se va acoperi cu lingura dar nu va fi gros ca cașul) și termometrul introdus în amestec registre 160 F, aproximativ 6 minute (nu se fierbe).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Adăugați amestecul de gelatină; bateți până când gelatina se dizolvă și amestecul este neted, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Așezați cratița într-un castron cu apă cu gheață până când umplutura de lămâie este rece la atingere, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Vinegretă De Verjuic
8
Transferați umplutura de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Folosind mixerul electric, bateți frișca cu zahăr pudră într-un alt bol mediu până se formează vârfuri. Îndoiți 1/4 de frișcă în umplutură de lămâie până se încorporează. Îndoiți frisca rămasă în 3 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Budincă Instantă De Lămâie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De Verjuic
10
Transferați umplutura în crustă rece, îngrămădind ușor în centru. Puneți la frigider plăcinta până când umplutura este setată, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
11
Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.
12
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de servire.
13
Aruncați fâșii de coajă de lămâie cu restul de 2 linguri de zahăr într-un castron mic; lasa sa stea 10 minute. Răsuciți coaja pentru a forma bucle (vezi sfatul de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'Anjou
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
14
Garnisiți Centrul plăcintei cu bucle de coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'Anjou
1
Îndepărtați coaja în benzi lungi folosind un zester de citrice sau un cuțit de canal. Răsuciți benzile în jurul betisoarelor pentru a forma bucle, apoi glisați buclele.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas