Plăcintă cu șifon de lămâie cu crustă de ghimbir

Plăcintă cu șifon de lămâie cu crustă de ghimbir
Lemon Chiffon Pie cu Gingersnap Crust ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 396 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, unt, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Șifon De Lămâie Cu Crustă De Ghimbir, Plăcintă Cu Șifon De Curmale Cu O Crustă De Ghimbir, și Mousse de sifon de dovleac cu crustă de ghimbir.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați firimiturile de prăjituri gingersnap, zahărul și ghimbirul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați untul topit și amestecați până când amestecul este umezit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4
Transferați amestecul de firimituri în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci; apăsați firimiturile ferm și uniform pe părțile inferioare și superioare ale vasului.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Coaceți până când crusta este fermă și ușor mai închisă la culoare, aproximativ 8 minute. Se răcește complet crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Se toarnă suficientă apă rece într-un castron mediu pentru a veni la jumătatea părților; adăugați 2 căni de cuburi de gheață și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă 1/4 cană de apă într-un castron mic; presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
4
Bateți 3/4 cană de zahăr, suc de lămâie, gălbenușuri de ou, coajă de lămâie rasă și sare într-o cratiță medie grea pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Bateti constant la foc mediu pana cand amestecul se ingroasa foarte usor (amestecul se va acoperi cu lingura dar nu va fi gros ca cașul) și termometrul introdus în amestec registre 160 F, aproximativ 6 minute (nu se fierbe).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați amestecul de gelatină; bateți până când gelatina se dizolvă și amestecul este neted, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Așezați cratița într-un castron cu apă cu gheață până când umplutura de lămâie este rece la atingere, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Transferați umplutura de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Folosind mixerul electric, bateți frișca cu zahăr pudră într-un alt bol mediu până se formează vârfuri. Îndoiți 1/4 de frișcă în umplutură de lămâie până se încorporează. Îndoiți frisca rămasă în 3 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Transferați umplutura în crustă rece, îngrămădind ușor în centru. Puneți la frigider plăcinta până când umplutura este setată, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
11
Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.
12
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de servire.
13
Aruncați fâșii de coajă de lămâie cu restul de 2 linguri de zahăr într-un castron mic; lasa sa stea 10 minute. Răsuciți coaja pentru a forma bucle (vezi sfatul de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Garnisiți Centrul plăcintei cu bucle de coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1
Îndepărtați coaja în benzi lungi folosind un zester de citrice sau un cuțit de canal. Răsuciți benzile în jurul betisoarelor pentru a forma bucle, apoi glisați buclele.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
ZesterZester
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista