Plăcintă Cu Șifon Cu Căpșuni
Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 155 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de crustă de cracker graham gata de utilizare, gelatină cu aromă de căpșuni jell-O, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă Cu Șifon Cu Căpșuni, Shortcake Cu Șifon De Căpșuni, și Tort De Șifon Cu Rubarbă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă apa clocotită în amestecul de gelatină uscată într-un castron mare de cel puțin 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați suficiente cuburi de gheață în apă rece pentru a măsura 1 cană.
Se adaugă în gelatină; se amestecă până când gheața se topește complet. Se amestecă coaja de tei și sucul.
Adăugați topping biciuit; se amestecă cu biciul de sârmă până se omogenizează bine. Se amestecă căpșunile. Frigider 1 oră sau până când amestecul este gros și va Movilă. Lingură în crustă.
La frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte. Păstrați resturile în frigider.