Plăcintă Cu Înghețată De Ciocolată
Chocolate-Toffee Ice Cream Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 346 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Mergeți la magazin și ridicați înghețată de caramel, sirop de ciocolată sundae, crustă de cracker de ciocolată graham și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, și Moartea Prin Înghețată De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingurați înghețata de caramel uniform în crusta de ciocolată; se presară cu jumătate de batoane de caramel zdrobite. Congelați 10 minute.
Lingură de ciocolată bucată de înghețată uniform peste stratul de caramel. Congelați 10 minute.
Întindeți uniform toppingul biciuit peste stratul de înghețată de ciocolată.
Stropiți cu sirop de ciocolată și presărați cu bare de caramel zdrobite rămase. Congelați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.