Plăcintă Cu Înghețată Cu Vârtej De Migdale De Caise
Caise Almond Swirl Ice Cream Pie este un fără lactate desert. Această rețetă face 12 porții cu 1293 calorii, 17g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați migdale, miere, crustă de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Înghețată Cu Vârtej De Migdale De Caise, Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată.
Instrucțiuni
Fierbeți caisele cu 1 1/2 căni de apă și mierea, acoperite, până când caisele sunt foarte moi, 15 minute; lasa sa se raceasca. Ia 1 qt. înghețată din congelator pentru a se înmuia.
Aranjați 1 cană de caise peste crusta de biscuiți răcită. Rotiți caisele rămase și lichidul într-un blender într-un pur gros, turnat (adăugați mai multă apă dacă este necesar). Tulpina.
Se amestecă înghețata înmuiată până se omogenizează.
Se întinde peste caise în crustă, se așează pe o farfurie și se îngheață până la fermitate, aproximativ 1 oră. Lingură pe toate, cu excepția a 2 linguri. caise pur. Înghețați până la firme pure, aproximativ 1 1/2 ore.
Lăsați restul de 1 qt. inghetata se înmoaie; răspândit peste pur. Top înghețată cu păpuși mici de rămas pur, apoi se învârte cu un bețișor. Înghețați încă 2 ore.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei și bateți migdalele ferm în părțile laterale ale plăcintei.
* Obțineți caise Blenheim uscate super-aromate prin poștă de la brfarms.com găsiți amaretti italieni crocanți, foarte migdali, în magazinele alimentare bine aprovizionate. Sau folosiți în schimb biscotti de migdale și învârtiți în 1 linguriță. extract de migdale cu untul topit.
Lăsați plăcinta să se înmoaie timp de 5 minute la temperatura camerei pentru a ușura felierea.
Dacă întâmpinați probleme la eliberarea plăcintei din tigaie, puneți-o peste un castron cu apă fierbinte timp de câteva minute și apoi glisați un cuțit subțire între marginea tigaiei și crustă. Ar trebui să iasă imediat.
Faceți înainte: odată ce plăcinta este complet înghețată până la Pasul 4, se păstrează până la 4 zile, învelită dublu în folie de plastic. Se acoperă cu migdale chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.