Plăcintă cu înghețată cu sos cald de afine

Placinta cu inghetata cu sos cald de afine este o fără lactate desert. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 798 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, înghețată vanillan, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Iaurt grecesc cu sos cald negru și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: patru tigăi de tartă de 4 inci
Încălziți cuptorul la 375 F. Înveliți fundul și părțile laterale ale tigăilor cu spray de gătit, ulei vegetal sau unt. Împărțiți bucata în 4 porții și întindeți-le astfel încât să fie puțin mai mari decât tigăile. Apăsați aluatul în tigăi. Treceți un sucitor peste blaturi pentru a tăia excesul de aluat. Tapetați aluatul cu hârtie pergament sau folie, potrivindu-l pe laturi. Umpleți cu greutăți de plăcintă, fasole uscată sau orez nefiert.
Așezați tigăile pe o foaie de copt și coaceți timp de 10 minute.
Scoateți greutățile și hârtia și lăsați să se răcească. Între timp, într-o cratiță, la foc mediu, gătiți fructele de pădure, zahărul, apa, amidonul de porumb și scorțișoara până când sosul se îngroașă ușor, 5 până la 6 minute.
Se ia de pe foc și se răcește ușor.
Scoateți crustele din tigăi și transferați-le pe farfurii de servire.
Așezați 1/2 halbă de înghețată în fiecare tartă. Puneți puțin sos deasupra. Bacsis: dacă nu dețineți Tigăi mici, faceți o plăcintă mare folosind aceeași rețetă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.