Placinta cu inghetata cu sos cald de afine este o fără lactate desert. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 798 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, înghețată vanillan, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Iaurt grecesc cu sos cald negru și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: patru tigăi de tartă de 4 inci
2
Încălziți cuptorul la 375 F. Înveliți fundul și părțile laterale ale tigăilor cu spray de gătit, ulei vegetal sau unt. Împărțiți bucata în 4 porții și întindeți-le astfel încât să fie puțin mai mari decât tigăile. Apăsați aluatul în tigăi. Treceți un sucitor peste blaturi pentru a tăia excesul de aluat. Tapetați aluatul cu hârtie pergament sau folie, potrivindu-l pe laturi. Umpleți cu greutăți de plăcintă, fasole uscată sau orez nefiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fasole Uscată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Mazăre Goya®
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați tigăile pe o foaie de copt și coaceți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți greutățile și hârtia și lăsați să se răcească. Între timp, într-o cratiță, la foc mediu, gătiți fructele de pădure, zahărul, apa, amidonul de porumb și scorțișoara până când sosul se îngroașă ușor, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Se ia de pe foc și se răcește ușor.
6
Scoateți crustele din tigăi și transferați-le pe farfurii de servire.
7
Așezați 1/2 halbă de înghețată în fiecare tartă. Puneți puțin sos deasupra. Bacsis: dacă nu dețineți Tigăi mici, faceți o plăcintă mare folosind aceeași rețetă.
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.