Plăcintă Cu Înghețată Cu Ciocolată Și Banane
Această rețetă face 8 porții cu 428 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați topping biciuit, sirop de înghețată, arahide prăjite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, și Batoane De Înghețată Bananan Congelate.
Instrucțiuni
Combinați siropul de caramel și toppingul bătut într-un castron mediu; pliați ușor de 3 ori pentru a forma vârtejuri.
Puneți înghețată în piecrust.
Stropiți 2 linguri de sirop de ciocolată peste înghețată.
Întindeți amestecul de topping bătut peste siropul de ciocolată. Acoperiți și congelați 2 ore sau până când sunt ferme.
Tăiați plăcinta în 8 bucăți.
Așezați pe feluri de mâncare individuale. Completați fiecare bucată cu 1/2 cană de banană, 1 linguriță de sirop de ciocolată și 1 linguriță de arahide.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.