Plăcintă Cu Înghețată Cu Caramel De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu înghețată cu Caramel de ciocolată. Această rețetă servește 6. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 638 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați alune, sirop de caramel sundae, nutella și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, și Moartea Prin Înghețată De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați borcanul nedeschis de Nutella într-o tigaie cu apă fierbinte și lăsați să stea 10 minute (sau încălziți 1 cană într-un castron într-un cuptor cu microunde setat la maxim timp de 10 până la 15 secunde). Puneți înghețată de ciocolată în crusta de biscuiți și folosiți o spatulă pentru a netezi suprafața. Puneți lingurițe de Nutella (aproximativ 1/2 cană) deasupra înghețatei.
Se pune la congelator timp de 15 minute. Puneți înghețată caramel peste Nutella și reveniți la congelator timp de 15 minute.
Stropiți restul de 1/2 cană de Nutella deasupra înghețatei cu caramel. Se acoperă cu alune, dacă se dorește. Congelați până la fermitate, 3 ore sau peste noapte.
Înainte de servire, lăsați plăcinta să stea la temperatura camerei 10 minute.
Tăiați felii cu un cuțit mare înmuiat în apă caldă și uscat cu prosoape de hârtie.
Stropiți o cantitate mică de sirop de caramel pe farfurii de desert și acoperiți cu o felie de plăcintă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "