Plăcintă cu zăbrele și cireșe și mere
Plăcinta cu mere și cireșe este un desert pentru 8 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 343 de calorii . Pentru 1,36 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită suc de mere, amidon de porumb, cireșe și scorțișoară măcinată. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Per total, am decis că această rețetă merită un scor generos de 35% . Acest scor este destul de prost. Briose pentru micul dejun cu mere, cireșe, pere și migdale, plăcinta cu cireșe și fructe de pădure cu crustă de unt și nectar de agave și plăcinta cu cremă de mere și crustă de ovăz sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un bol mic, potrivit pentru cuptorul cu microunde, combinați cireșele și sucul de mere. Acoperiți și încălziți la cuptorul cu microunde la putere maximă până se încălzește; dați deoparte.
Într-un bol mic, combinați 2 linguri de zahăr și 1/4 linguriță de scorțișoară; puneți deoparte pentru topping. Într-un bol mare, combinați amidonul de porumb cu zahărul și scorțișoara rămase. Adăugați merele, vanilia și amestecul de cireșe pus deoparte.
Acoperiți o tavă de plăcintă adâncă cu diametrul de 23 cm cu fundul aluatului; tăiați aluatul la nivelul marginii tavii.
Adăugați umplutura. Cu aluatul rămas, formați o crustă tip zăbrele. Sigilați și ondulați marginile. Bateți albușul de ou până devine spumos; ungeți partea de sus a zăbrelei.
Presărați cu scorțișoară-zahăr pus deoparte.
Acoperiți marginile lejer cu folie.
Coaceți la 230°C timp de 15 minute. Reduceți focul la 175°C și îndepărtați folia.
Coaceți încă 30-45 de minute sau până când crusta este aurie și umplutura face bule. Lăsați să se răcească pe un grătar.