Plăcintă cu zăbrele cu pere și unt brun de vanilie

Plăcintă cu zăbrele cu pere și unt brun de vanilie
Plăcinta cu zăbrele cu pere și unt brun de vanilie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 10 porții cu 498 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână discuri de aluat cu crustă de plăcintă cu unt, lapte, stafide aurii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Plăcintă cu zăbrele cu pere și unt brun de vanilie, Tort De Unt Brun De Vanilie Și Migdale Cu Vanilie Caldă Cr Aproxume Br, și Cheesecake de dovleac cu pere de unt brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 km F. topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în unt; adăugați fasole. Gatiti pana cand untul se rumeneste, amestecand des, aproximativ 3 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Îndepărtați fasolea. Amestecați ușor perele, stafidele, zahărul brun, făina și sucul de lămâie într-un castron mare. Se amestecă untul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Rolați 1 disc de aluat pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Transferați în vasul de plăcintă de 9 inci. Trim consola la 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Transferați umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Intindeti al doilea disc aluat la 13-inch rotund. Folosind roata de patiserie, tăiați aluatul în zece benzi de 1 inch lățime. Aranjați 5 benzi peste umplutură, distanțându-vă uniform. Aranjați benzile rămase în unghi drept față de primele benzi, țesând dacă doriți. Îndoiți deasupra crustei inferioare peste benzi și sigilați. Crimp marginile decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Ungeți zăbrele cu 1 linguriță de lapte și presărați cu 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
8
Coaceți plăcinta până când crusta se rumeneste, perele sunt fragede, iar umplutura clocotește, acoperind marginile crustei cu guler de folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 1 oră 20 de minute. Se răcește cu cel puțin 1 oră înainte de servire. (Se poate face cu 6 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
10
Serviți plăcinta caldă sau la temperatura camerei cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista