Plăcintă Cu Zahăr Brun-Butternut
Plăcinta cu zahăr brun-Butternut necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 273 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte evaporat, sare, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Încercați Tartă De Dovleac Cu Zahăr Brun, Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil, și Prăjituri de zahăr brun cu glazură de brânză cremă de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti crusta, așezați fursecurile într-un robot de bucătărie și procesați până la măcinat fin (pentru a produce aproximativ 1 cană).
Adăugați zahărul granulat și untul și pulsați de 8 ori sau până se combină. Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei plăci de plăcintă de 9 inci acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 6 minute; se răcește pe o grătar.
Pentru a pregăti umplutura, puneți apă și dovlecei într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți cu hârtie de ceară; cuptor cu microunde la maxim 12 minute sau până când este foarte fraged, amestecând după 6 minute.
Combinați dovleceii și următoarele 8 Ingrediente (dovlecei prin ouă) într-o cratiță medie. Gatiti amestecul la foc mediu pana se ingroasa (aproximativ 8 minute), amestecand continuu cu un tel.
Se toarnă amestecul în crusta pregătită.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când este setat; plăcintă rece pe un suport de sârmă. Completați fiecare porție cu 1 lingură de topping bătut.