Plăcintă cu vârtej de înghețată de Macadamia și sorbet de Mango

Plăcintă cu vârtej de înghețată de Macadamia și sorbet de Mango
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata Macadamiană și plăcinta cu vârtej de sorbet de Mango. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 507 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, sorbet de mango, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Înghețată Prăjită Cu Mango Macadamia.

Instrucțiuni

1
Pulverizați vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci cu spray antiaderent. Folosind viraje pornite / oprite, măcinați conurile cu 3 linguri de zahăr în procesor până se formează firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
2
Adăugați unt și amestecați până când firimiturile se lipesc. Apăsați amestecul de firimituri pe părțile inferioare și în sus ale vasului preparat. Congelați până la fermitate, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Scoateți înghețata într-un castron mare. Scoop sorbet deasupra inghetata. Folosind spatula, pliați și amestecați scurt înghețata și sorbetul pentru a se învârti (nu amestecați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
SorbetSorbet
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
4
Transferați amestecul în crusta de plăcintă pregătită. Congelați plăcinta până când umplerea este tare, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
5
Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați înghețat.
6
Folosind mixerul electric, bateți frișca răcită, vanilia și restul de 1 lingură de zahăr într-un castron mediu până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Se întinde peste plăcinta cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Se presară cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
9
Tăiați plăcinta în pene și serviți.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista