Plăcintă cu trufe de ciocolată cu Sabayon portocaliu-șampanie și căpșuni

Plăcintă cu trufe de ciocolată cu Sabayon portocaliu-șampanie și căpșuni
Placinta cu trufe de ciocolata cu Sabayon portocaliu-sampanie si capsuni ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 508 calorii, 11g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $2.06 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați migdale, migdale foarte măcinate, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Lemon Sabayon cu căpșuni, Rubarbă Sabayon cu căpșuni, și Foietaj cu cremă Sabayon și căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Înveliți vasul de plăcintă din sticlă de 9 inci cu margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
CuptorCuptor
2
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Combinați 1 kilogram de ciocolată și 6 linguri de margarină într-un castron mare pentru microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
4
Cuptorul cu microunde la intervale de 20 până la 30 de secunde până se omogenizează, amestecând des. Se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
5
Bateți ouăle în castron mare 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați zahăr și vanilie. Bateți până când este gros și galben pal, 3 până la 4 minute. Bateți în coaja de portocală, apoi amestecul de ciocolată. Reduceți viteza la minim; bateți ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
ZahărZahăr
7
Transferați aluatul în vasul de plăcintă; așezați pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
8
Așezați foaia de copt cu plăcintă în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Coaceți plăcinta până când este crăpată deasupra și testerul introdus în centru iese cu firimituri umede atașate, 45 până la 50 de minute. Se răcește la temperatura camerei (centrul va cădea).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Combinați 1 uncie de ciocolată tocată și 1 lingură de margarină într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la intervale de 15 secunde până când glazura este netedă, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
MargarinăMargarină
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
11
Stropiți glazura peste plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
12
Se presară cu migdale. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește până se răcește. Cort cu folie; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Aruncați fructele de pădure, zahărul și coaja de portocală într-un castron mediu pentru a se amesteca. Se răcește până când este gata de servit, până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați plăcinta în pene; așezați pe farfurii.
3
Serviți cu căpșuni și sabayon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista