Plăcintă cu trufe de ciocolată cu Sabayon portocaliu-șampanie și căpșuni
Placinta cu trufe de ciocolata cu Sabayon portocaliu-sampanie si capsuni ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 508 calorii, 11g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $2.06 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați migdale, migdale foarte măcinate, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Lemon Sabayon cu căpșuni, Rubarbă Sabayon cu căpșuni, și Foietaj cu cremă Sabayon și căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Înveliți vasul de plăcintă din sticlă de 9 inci cu margarină.
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mic.
Combinați 1 kilogram de ciocolată și 6 linguri de margarină într-un castron mare pentru microunde.
Cuptorul cu microunde la intervale de 20 până la 30 de secunde până se omogenizează, amestecând des. Se lasă deoparte să se răcească.
Bateți ouăle în castron mare 1 minut.
Adăugați zahăr și vanilie. Bateți până când este gros și galben pal, 3 până la 4 minute. Bateți în coaja de portocală, apoi amestecul de ciocolată. Reduceți viteza la minim; bateți ingredientele uscate.
Transferați aluatul în vasul de plăcintă; așezați pe foaia de copt cu margini.
Așezați foaia de copt cu plăcintă în cuptor.
Coaceți plăcinta până când este crăpată deasupra și testerul introdus în centru iese cu firimituri umede atașate, 45 până la 50 de minute. Se răcește la temperatura camerei (centrul va cădea).
Combinați 1 uncie de ciocolată tocată și 1 lingură de margarină într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la intervale de 15 secunde până când glazura este netedă, amestecând des.
Stropiți glazura peste plăcintă.
Se presară cu migdale. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește până se răcește. Cort cu folie; rece.
Aruncați fructele de pădure, zahărul și coaja de portocală într-un castron mediu pentru a se amesteca. Se răcește până când este gata de servit, până la 4 ore.
Tăiați plăcinta în pene; așezați pe farfurii.
Serviți cu căpșuni și sabayon.