Plăcintă Cu Trufe Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată
Această rețetă face 12 porții cu 454 calorii, 9g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, unt de arahide cremos, scurtare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Plăcintă Cu Trufe Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, Biscuiți Cu Trufe Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.
Coaceți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o crustă
Coajă coaptă, folosind placă de plăcintă din sticlă de 9 inci. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 15 minute.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți 1/2 cană de frișcă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Se ia de pe foc; se amestecă 1 cană de chipsuri de ciocolată și vanilia până se omogenizează.
Răspândiți umplutura de trufe în partea de jos a crustei coapte. Înghețați 15 minute.
Între timp, într-un castron mediu, bateți 1 cană de frișcă cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Pune deoparte. Într-un alt castron mediu, bateți crema de brânză, untul de arahide și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează; pliați în frișcă. Se întinde cu grijă peste umplutura de trufe. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore.
Într-un castron mic cu microunde, cuptorul cu microunde 1/4 cană chipsuri de ciocolată și scurtarea neacoperită la 30 până la 60 de secunde, amestecând la fiecare 15 secunde, până se topește.
Stropiți ciocolată peste plăcintă; se presara cu alune.
Tăiați în pene pentru a servi. Acoperiți și refrigerați orice plăcintă rămasă.