Plăcintă Cu Tigaie Cu Mere Cu Susul În Jos

Plăcintă Cu Tigaie Cu Mere Cu Susul În Jos
Plăcinta cu tigaie cu mere cu susul în jos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați concentrat de suc de mere, crustă de plăcintă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 58 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă Cu Tigaie Cu Mere Cu Susul În Jos, Tort De Ananas Cu Susul În Jos, și Tort De Tigaie Cu Ananas Cu Susul În Jos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Combinați untul, zahărul brun, scorțișoara, umplutura de plăcintă cu mere și merele feliate într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Auto-crescătoare, NecernutăFăină Auto-crescătoare, Necernută
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Încălziți o tigaie din fontă de 10 inci sau o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare și adăugați umplutura de plăcintă. Odată ce amestecul începe să baloneze, derulați crusta de plăcintă peste tigaie. Cu o lingură de lemn, împingeți marginile crustei în plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Tăiați fanta de abur în crustă și periați cu concentrat de suc de mere și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească cu 1 oră înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista