Plăcintă Cu Tigaie Cu Mere Cu Susul În Jos
Plăcinta cu tigaie cu mere cu susul în jos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați concentrat de suc de mere, crustă de plăcintă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 58 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă Cu Tigaie Cu Mere Cu Susul În Jos, Tort De Ananas Cu Susul În Jos, și Tort De Tigaie Cu Ananas Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Combinați untul, zahărul brun, scorțișoara, umplutura de plăcintă cu mere și merele feliate într-un castron mare.
Încălziți o tigaie din fontă de 10 inci sau o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare și adăugați umplutura de plăcintă. Odată ce amestecul începe să baloneze, derulați crusta de plăcintă peste tigaie. Cu o lingură de lemn, împingeți marginile crustei în plăcintă.
Tăiați fanta de abur în crustă și periați cu concentrat de suc de mere și presărați cu zahăr.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când crusta se rumeneste.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească cu 1 oră înainte de feliere.