Plăcintă cu stafide cu smântână IV
Sour Cream Raisin Pie IV ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 285 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți coajă de patiserie, sare, stafide și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Stafide Cu Smântână, Plăcintă Cu Stafide Cu Smântână, și Placinta Cu Smantana-Stafide.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați smântâna sau laptele cu oțetul și puneți deoparte 5 minute.
Puneți stafidele într-o cratiță medie.
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi și se fierbe la foc mic timp de 10 minute, până se îngroașă.
Se ia de pe foc, se amestecă sarea și se lasă deoparte.
Într-o cratiță mare, amestecați făina, amidonul de porumb, zahărul, scorțișoara și nucșoara.
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați bine.
Se amestecă în amestec de smântână și oțet și se amestecă până când amestecul este neted. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul fierbe si se ingroasa.
Scoateți din căldură. Se amestecă extractul de vanilie și stafidele, apoi se lasă deoparte să se răcească.
Într-un vas mediu de sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați treptat 6 linguri de zahăr, continuând să bateți până când albii sunt rigizi și lucioși.
Se toarnă amestecul de stafide răcit în coajă de patiserie. Sus, cu un strat uniform de bezea.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 până la 15 minute, până când bezea se rumeneste.