Această rețetă servește 6 și costă 1,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 304 calorii. Dacă aveți ciuperci, unt, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sparanghel Curcan Prăjit, Topiți Sparanghelul De Curcan, și Turcia Sparanghel Divan.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa in unt, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă făina; gatiti pana cand amestecul este neted si bulbuc. Adăugați treptat jumătate și jumătate, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant, până se îngroașă.
3
Se ia de pe foc; se amestecă curcanul, sparanghelul, ciupercile și vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Ciuperci
Toată Turcia
Vin
4
Separați aluatul în 8 triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Așezați aluatul într-o placă de plăcintă de 9 inci în model cu spițe, cu vârfuri înguste care se suprapun peste marginea plăcii de aproximativ 3 inci (vezi fotografia). Apăsați aluatul în lateral și în partea de jos pentru a forma crusta. Se amestecă uniform amestecul de curcan peste aluat. Aduceți vârfuri de aluat peste umplutură pentru a vă întâlni în centru; nu se suprapun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
6
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.