Plăcintă cu spanac și cârnați
Rețeta Plăcintă cu spanac și cârnați se poate face în aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă servește 8. Pentru 1,61 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine, 43 g de grăsimi și un total de 545 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de cârnați de porc în vrac, căței de usturoi, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 50%. Încercați plăcinta italiană cu cârnați și spanac, plăcintă cu cârnați și spanac pentru refacere și plăcintă cu cârnați italieni cu spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați făina, mălaiul, parmezanul și sarea.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă apă, câte 1 lingură, până când amestecul poate fi format într-o bilă. Înfășurați strâns cu folie de plastic și lăsați-l la rece cel puțin 30 de minute.
Între timp, gătiți cârnații și ceapa într-o tigaie până când cârnații nu mai sunt roz; scurgere.
Adăugați ciupercile și usturoiul.
Se calesc 5 minute sau pana cand ciupercile sunt fragede; se scurge si se da deoparte.
Într-un castron mare, combinați ricotta și 2 ouă.
Adăugați amestecul de spanac, mozzarella, parmezan, făină și cârnați; amesteca bine. Împărțiți aluatul în jumătate; rulați o jumătate pentru a se potrivi cu un 9-in. farfurie de plăcintă. Cu lingura de umplutură în crustă.
Rulați aluatul rămas pentru crusta de sus; pune peste umplutură. Marginile fluturate și tăiați fante în crusta superioară. Bateți oul rămas și ungeți coaja de deasupra.
Se pune pe grătarul inferior în cuptor.
Coaceți la 425° timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350° și coaceți încă 25-30 de minute sau până când devine maro auriu. Dacă este necesar, acoperiți marginile crustei cu folie pentru a preveni rumenirea excesivă.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcinta funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rieslingul Snake River Late Harvest. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Snake River Riesling de recoltă târzie]()
Snake River Riesling de recoltă târzie
Făcut din strugurii lăsați să atârne pe viță de vie în podgoria noastră Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru de desert original. Anul nostru 2011 are un nas de limead cu o notă de minerale și un final de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.