Plăcintă Cu Spanac De Cartofi
Rețeta plăcintă cu spanac de cartofi se poate face în aproximativ 55 de minute. O porție conține 229 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de brânză elvețiană, sare, cartofi grosolani și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare sunt Plăcintă cu spanac grecesc în crustă de cartofi, Plăcintă cu Samosa de năut, spanac și cartofi, și Mușchi feliat înăbușit în ceapă, cu plăcintă cu cartofi Roquefort și salată de spanac cu sos de slănină.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați cartofii, 4 lingurițe de ulei și 1/2 linguriță de sare. Apăsați pe partea de jos și în sus pe laturile unui 9-in. placă de plăcintă acoperită cu spray de gătit.
Se coace la 425 de minute pentru 20-25 de minute sau până când crusta se rumeneste ușor. Se răcește pe un suport de sârmă. Reduceți temperatura la 350 de grade.
Într-o tigaie antiaderentă, sotati ceapa în uleiul rămas până se înmoaie. Într-un castron, combinați spanacul, brânza elvețiană, laptele, ouăle, albușurile, oregano, nucșoara, ceapa și sarea rămasă.
Coaceți timp de 25-30 de minute sau până când blatul începe să se rumenească și un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.