Plăcintă cu sifon cu dovleac a lui Mary
Plăcinta cu sifon de dovleac a lui Mary necesită aproximativ 4 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 226 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, scorțișoară măcinată, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 20%. Rețete similare includ Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Plăcintă Cu Sifon Cu Dovleac, și Pumpkin Chiffon Pie I.
Instrucțiuni
Amestecați firimiturile de cracker graham, 1 linguriță de scorțișoară, 3 linguri de zahăr și untul topit împreună într-un castron și apăsați amestecul de crustă în fundul unei farfurii de plăcintă de 9 inci, apăsând firimiturile pe partea laterală a farfuriei. Se răcește până când crusta este fermă, aproximativ 30 de minute.
Se toarnă apa într-un castron și se presară gelatina peste apă. Lăsați gelatina să se înmoaie în apă timp de aproximativ 5 minute.
Combinați dovleacul, gălbenușurile de ou, 1/2 cană de zahăr, lapte, sare, ghimbir și 1/4 linguriță de scorțișoară într-o cratiță și amestecați până se omogenizează.
Încălziți amestecul la foc mediu-mic până aproape ajunge la foc mic și gătiți până se îngroașă, amestecând continuu, aproximativ 5 minute; se amestecă gelatina și apa până se dizolvă gelatina.
Scoateți amestecul de pe foc.
Într-un castron separat, bateți albușurile cu un mixer electric până formează vârfuri moi; bateți treptat în 1/2 cană de zahăr și extractul de vanilie până când amestecul este lucios. Îndoiți ușor albușurile în amestecul de dovleac, păstrând cât mai mult aer în amestec. Scoateți amestecul de dovleac în crusta de cracker graham. Se răcește câteva ore sau peste noapte.