Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni
Nevoie de o desert fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian? Plăcinta cu rubarbă cu căpșuni ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 121 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați spălarea ouălor, rubarba, zahărul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 234 ar spune că a lovit locul. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de căpșuni cu miez și sfert de căpșuni. Tăiați rubarba în bucăți de 1/2 inch.
Aruncați căpșunile și rubarba împreună cu 1/4 cană de zahăr și lăsați-le să macereze (zahărul va începe să descompună fructele, eliberând puțin lichid) timp de 20 de minute.
Bateți împreună restul de 1/2 cană de zahăr și amidon de porumb sau amidon de tapioca.
Scurgeți excesul de lichid din amestecul de căpșuni folosind un capac de porțelan sau o strecurătoare.
Adăugați amestecul de zahăr în amestecul de fructe. Se amestecă bine până se dizolvă tot amidonul.
Se toarnă umplutura în aluat pregătit, răcit, în formă de farfurie.
Așezați crusta superioară răcită și rulată peste umplutură. Tăiați marginile și sertizați după cum doriți.
Tăiați fante sau modele în partea de sus cu un cuțit ascuțit. Se răcește timp de 20 de minute înainte de coacere.
Aplicați spălarea ouălor pe partea superioară a plăcintei și, dacă doriți, presărați cu zahăr turbinado.
Puneți plăcinta răcită într-un cuptor de 425 F. Rotiți plăcinta o dată după 15 minute, apoi din nou după 3
Dacă partea superioară sau marginile se rumenesc prea repede, așezați folia de aluminiu peste zona afectată.
Coaceți până când blatul devine maro auriu intens și umplutura clocotește în centru.
Lăsați plăcinta să se răcească timp de 30 de minute înainte de servire.