Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni

Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni
Nevoie de o desert fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian? Plăcinta cu rubarbă cu căpșuni ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 121 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați spălarea ouălor, rubarba, zahărul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 234 ar spune că a lovit locul. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de căpșuni cu miez și sfert de căpșuni. Tăiați rubarba în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aruncați căpșunile și rubarba împreună cu 1/4 cană de zahăr și lăsați-le să macereze (zahărul va începe să descompună fructele, eliberând puțin lichid) timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Bateți împreună restul de 1/2 cană de zahăr și amidon de porumb sau amidon de tapioca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Scurgeți excesul de lichid din amestecul de căpșuni folosind un capac de porțelan sau o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Adăugați amestecul de zahăr în amestecul de fructe. Se amestecă bine până se dizolvă tot amidonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AmidonAmidon
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Se toarnă umplutura în aluat pregătit, răcit, în formă de farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Așezați crusta superioară răcită și rulată peste umplutură. Tăiați marginile și sertizați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Tăiați fante sau modele în partea de sus cu un cuțit ascuțit. Se răcește timp de 20 de minute înainte de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Aplicați spălarea ouălor pe partea superioară a plăcintei și, dacă doriți, presărați cu zahăr turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Puneți plăcinta răcită într-un cuptor de 425 F. Rotiți plăcinta o dată după 15 minute, apoi din nou după 3
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Dacă partea superioară sau marginile se rumenesc prea repede, așezați folia de aluminiu peste zona afectată.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Coaceți până când blatul devine maro auriu intens și umplutura clocotește în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Lăsați plăcinta să se răcească timp de 30 de minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista