Plăcintă cu pui și praz

Plăcintă cu pui și praz
Această rețetă face 4 porții cu 1230 calorii, 43G de proteine, și 90g de grăsime fiecare. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 292 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Un amestec de unt, praz, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, Plăcintă Cu Tamale De Pui Cu Aragaz Lent, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați bucăți de pulpă de pui, ceapă, pătrunjel, 1/2 buchet de cimbru și 3 frunze de salvie și acoperiți cu apă. Se aduce la foc mic la foc mediu, se reduce la minim, se acoperă și se gătește până când puiul este fraged și cade de pe os, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți și rezervați bucățile de pui, strecurați lichidul de gătit și rezervați și aruncați solidele rămase. Întoarceți lichidul de gătit în oală și fierbeți până se reduce la 1 1/2 căni, aproximativ 10 minute. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Tăiați puiul și transferați-l într-un castron mare, aruncând pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Scoateți frunzele din cimbru rămas și tăiați fin Salvia rămasă. Topiți 1 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați praz, frunze de cimbru și salvie feliată. Gatiti, amestecand des, pana cand prazul se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Combinați prazul și puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Topiți untul rămas în tigaie la foc mediu și adăugați făină. Gatiti, amestecand des, pana cand faina incepe sa se rumeneasca, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Șoptind constant, adăugați încet 1 1/2 căni de lichid de gătit rezervat și muștar Dijon și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Se ia de pe foc și se amestecă în smântână, apoi se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Se toarnă sosul peste pui și praz și se amestecă până se încorporează complet; gustați și condimentați din nou cu sare și piper, dacă este necesar. Lăsați amestecul să se răcească complet înainte de asamblarea plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
11
Pentru a asambla plăcinta: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți - l la 400 buc.F. Împărțiți aluatul foietaj în 2 bucăți și rulați fiecare bucată într-un dreptunghi de 9 pe 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Așezați 1 dreptunghi pe o foaie de copt căptușită, apoi așezați umplutura în centrul plăcintei lăsând o margine de 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
13
Ungeți marginea cu ou bătut, apoi așezați foaia de patiserie rămasă deasupra. Ciupiți marginile închise, apoi periați marginile cu ou și pliați fiecare margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
14
Ungeți restul plăcintei cu ou. Cu vârful unui cuțit, faceți două găuri pentru centru pentru ca aburul să scape, marcați ușor partea superioară a plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
15
Coaceți până când plăcinta este maro aurie și crocantă, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
16
Transferați într-un platou de servire și serviți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista