Plăcintă Cu Piersici Și Mure

Plăcintă Cu Piersici Și Mure
Plăcinta cu piersici-mure ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 603 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,43 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână smântână grea, apă de vie de piersici, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Shortcakes de piersici și mure cu cremă de mure, și Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați făina, zahărul, sarea în vasul unui robot de bucătărie și pulsați de câteva ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Împrăștiați untul și scurtarea peste partea superioară a amestecului de făină și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Adăugați apa câteva linguri la un moment dat și pulsați până când aluatul se unește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
5
Scoateți aluatul din mașină și frământați ușor pe o suprafață plană până când se unește. Se formează într-un disc, se înfășoară în folie de plastic și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Combinați piersicile, zaharurile, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara, apa de vie cu piersici și amidonul de porumb sau tapioca într-un castron mare și amestecați până se combină bine. Aruncă murele cu cassis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Eau De VieEau De Vie
ScorțișoarăScorțișoară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
TapiocaTapioca
Creme De CassisCreme De Cassis
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Lăsați să stea 10 minute, apoi folosiți o lingură cu fante pentru a lingura fructele de pădure în piersici și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
9
Împărțiți aluatul în jumătate și rotiți fiecare jumătate pe o suprafață ușor făinată la o rundă de 13 până la 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
10
Transferați 1 din runde în partea de jos a unei plăci de plăcintă cu adâncime de 9 inci. Puneți fructele în crustă folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
11
Adăugați câteva dintre sucurile care s-au acumulat în castron. Împrăștiați untul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Rulați aluatul rămas pe sucitor și derulați deasupra amestecului de piersici. Tăiați marginile ambelor cruste la consola de 3/4 inci. Îndoiți marginile; apăsați pentru a sigila. Crimp margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
13
Tăiați 6 fante în crusta superioară pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
14
Ungeți partea superioară a plăcintei cu smântână și presărați cu zahărul turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
CremăCremă
15
Așezați plăcinta pe o foaie de copt și coaceți pe raftul inferior al cuptorului până când crusta este aurie și sucurile se bulează gros prin fante, acoperind marginile crustei cu folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 1 oră 20 până la 30 de minute, până când crusta de jos se rumeneste și sucurile clocotesc. Plăcintă rece 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista