Plăcintă cu piersici uscate cu crustă de biscuiți sfărâmată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu piersici uscate cu crustă de biscuiți sfărâmată. Această rețetă servește 8 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă de la SippitySup are 5 fani. Un amestec de unt, lapte, cardomom măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Plăcintă Cu Înghețată De Piersici Cu Crustă De Biscuiți Amaretti, și Plăcintă cu înghețată de piersici cu crustă de biscuiți Amaretti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți crusta: în vasul unui robot de bucătărie setat cu meta blade, pulsați fursecurile, zahărul din ceașcă și 1/8 linguriță sare până la textură nisipoasă, apoi adăugați untul topit și pulsați de câteva ori pentru a combina. Întoarceți amestecul într-o placă de plăcintă cu adâncime de 9 cm-inch cu unt, apăsând uniform pe părțile laterale și pe fund pentru a forma o crustă cu grosime uniformă. Înghețați crusta și, chiar înainte de umplere și coacere, rulați un cuțit de împerechere în jurul marginii superioare pentru a tăia crusta de biscuiți curat.Pregătiți piersicile: într-o tigaie mare de saut, combinați feliile de piersici uscate cu 1 lingură de zahăr, cardamom, vanilie și apă. Fierbeți ușor până când merele au absorbit apa și sunt pline.
Scoateți piersicile din tigaie și lăsați-le deoparte să se răcească. Între timp, pregătiți umplutura de cremă: într-un castron mare, amestecați împreună restul de 3/4 cană de zahăr, făină și un vârf de sare.
Se adauga ouale si o lingurita de vanilie si se amesteca pana se incorporeaza.
Bateți laptele până se combină complet. Pune deoparte.Pregătiți piersicile: într-o tigaie mare de saut, combinați feliile de piersici uscate cu restul de 3/4 cană de zahăr, cardamom, restul de linguriță de vanilie și apă. Se încălzește ușor la foc mic până când piersicile au absorbit apa și sunt pline.
Încălziți cuptorul la 350 de grade.Dacă există exces de lichid cu piersicile, aruncați lichidul și aranjați sau împrăștiați piersicile în fundul crustei congelate pregătite.
Se toarnă umplutura de cremă peste piersici, lăsând o optime de centimetru de crustă în partea de sus. Nu umpleți excesiv, salvați orice umplutură suplimentară de cremă pentru o altă utilizare.
Așezați plăcinta pe raftul inferior al cuptorului și coaceți până când crema începe să se rumenească deasupra și un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră, (în funcție de tipul de farfurie pentru plăcintă). Plăcinta finită se va jiggle ușor când se scoate din cuptor, dar se va seta pe măsură ce se răcește.Se răcește plăcinta pe un suport, apoi se presară cu zahăr pudră și se servește cald.