Plăcintă cu piersici condimentată cu crustă de zăbrele
Plăcintă cu piersici condimentată cu crustă de zăbrele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 539 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.16 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, piersici și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă cu piersici condimentată cu crustă de zăbrele, Plăcintă cu piersici condimentată cu crustă de zară, și Plăcintă Cu Pere Cu Crustă De Zăbrele.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați untul și scurtarea și frecați cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu o masă foarte grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Condimente Uscate Freca
3
Se amestecă în 4 linguri de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Se amestecă mai multă apă cu linguri dacă aluatul este uscat, aruncând până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în minge. Împărțiți aluatul în 2 bucăți, 1 puțin mai mare decât cealaltă. Aplatizați în discuri; înfășurați și răciți cel puțin 2 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Folie
1
Se amestecă zahărul, amidonul de porumb, sucul de lămâie și condimentele într-un castron mare. Aduceți cratița medie de apă la fiert. Picătură în 3 piersici la un moment dat; blanch 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Amidon De Porumb
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Condimente
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Transferați piersicile într-un castron cu apă rece. Folosind un cuțit ascuțit mic, coajați 1 piersic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Bol
3
Tăiați piersica în jumătate; aruncați groapa și feliați subțire. Se amestecă feliile de piersici în amestecul de zahăr. Repetați cu piersicile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Zahăr
4
Lăsați umplutura să stea până se formează sucuri, cel puțin 30 de minute și până la 1 oră.
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Rolați discul de aluat mai mare pe suprafața ușor făinată până la o rundă de 13 până la 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
7
Transferați în vasul de plăcintă cu diametrul adânc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
8
Rolați discul de aluat mai mic pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 11 inci. Folosind rigla ca ajutor, tăiați aluatul în benzi late de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
9
Lingura de umplere în vas căptușit cu aluat. Aranjați câteva benzi de aluat deasupra plăcintei, distanțându-se la 3/4 inch. Formați zăbrele aranjând mai multe benzi de aluat în unghi drept față de primele benzi, distanțându-se la 3/4 inch. Trim consola de crusta de jos și benzi zăbrele la 3/4 inch. Îndoiți sub și sertizați marginea decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
10
Coaceți plăcinta până când crusta este aurie și umpleți bulele gros, acoperind marginea crustei cu folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 1 oră și 20 de minute. Se răcește plăcinta la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat