Plăcintă Cu Piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu piersici. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 320 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, făină, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, Plăcintă Cu Degete De Unt, și Plăcintă Cu Cireșe.
Instrucțiuni
Așezați foaia de prăjituri pe raftul cuptorului.
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Într-un castron mare, amestecați zahărul, făina și scorțișoara. Se amestecă piersicile și sucul de lămâie. Lingură în crustă înghețată. În timp ce a doua crustă este încă în tigaie și înghețată, îndepărtați sertizarea cu un cuțit ascuțit.
Scoateți crusta din tigaie și centrați crusta înghețată cu susul în jos deasupra plăcintei umplute.
Lăsați să se dezghețe 10 minute; crimpați marginile împreună.
Tăiați 2 sau 3 fante în crusta superioară. Acoperiți marginea crustei cu scut de plăcintă sau benzi de folie.
Coaceți pe foaia de biscuiți aproximativ 45 de minute sau până când crusta este maro aurie și sucul este gros și Bulbuc. Acoperiți întregul vârf al plăcintei cu folie dacă crusta devine prea maro. Se răcește pe raftul de răcire cel puțin 2 ore.