Plăcintă Cu Piersici

Plăcintă Cu Piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu piersici. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 320 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, făină, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, Plăcintă Cu Degete De Unt, și Plăcintă Cu Cireșe.

Instrucțiuni

1
Așezați foaia de prăjituri pe raftul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un castron mare, amestecați zahărul, făina și scorțișoara. Se amestecă piersicile și sucul de lămâie. Lingură în crustă înghețată. În timp ce a doua crustă este încă în tigaie și înghețată, îndepărtați sertizarea cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ScorțișoarăScorțișoară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
TigaieTigaie
4
Scoateți crusta din tigaie și centrați crusta înghețată cu susul în jos deasupra plăcintei umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Lăsați să se dezghețe 10 minute; crimpați marginile împreună.
6
Tăiați 2 sau 3 fante în crusta superioară. Acoperiți marginea crustei cu scut de plăcintă sau benzi de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți pe foaia de biscuiți aproximativ 45 de minute sau până când crusta este maro aurie și sucul este gros și Bulbuc. Acoperiți întregul vârf al plăcintei cu folie dacă crusta devine prea maro. Se răcește pe raftul de răcire cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista