Plăcintă cu pere cu crustă dublă

Plăcintă cu pere cu crustă dublă
Plăcinta cu pere cu crustă dublă este o rețetă fără lacto-ovo, vegetariană și vegană, cu 8 porții. O porție conține 173 de calorii , 1 g de proteine și 1 g de grăsimi . Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pere, zahăr pudră, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. O persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor îmbunătățibil de 0% . Rețete similare sunt Plăcinta cu dovleac și șifon cu crustă dublă de ciocolată , Double Ka Meetha - Cum se prepară Hyderabadi Double Ka Meetha - Ramadan și Plăcinta cu cremă de mere și crustă de ovăz .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, combinați zahărul, amidonul de porumb, coaja de lămâie, anasonul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați perele și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Tapetați o tavă de plăcintă cu diametrul de 23 cm cu fundul de aluat; tăiați aluatul la egalitate cu marginea tăvii.
4
Adăugați umplutura.
5
Întindeți aluatul rămas pentru a se potrivi cu partea de sus a plăcintei; așezați-l peste umplutură. Tăiați, sigilați și ondulați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Tăiați fante în partea de sus.
7
Coaceți la 200°C timp de 40-45 de minute sau până când umplutura face bule și perele sunt fierte. Acoperiți marginile cu folie de aluminiu în ultimele 20 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Combinați ingredientele glazurii; întindeți ușor peste plăcinta fierbinte. Răciți complet pe un grătar. Depozitați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista