Plăcintă Cu Paste Siciliene
Plăcinta cu paste siciliene este o vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 343 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână măsline kalamatan, roșii cherry, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pastan Alla Norma), Paste Siciliene, și Salată De Paste Siciliene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Se adauga ceapa, si saut 3 minute.
Adăugați ardeiul gras și usturoiul; saut 5 minute.
Adăugați roșii cherry; saut 2 minute.
Adăugați vin, măsline, stropi de roșii, piper negru și roșii tăiate cubulețe; reduceți focul și fierbeți 5 minute.
Combinați amestecul de roșii și pastele într-un castron; aruncați pentru a acoperi.
Preîncălziți cuptorul la 35
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie; acoperiți cu spray de gătit și 1 linguriță de ulei. Aranjați brânza în tigaie; se acoperă cu amestec de paste. Acoperiți în folie acoperită cu spray de gătit, apăsând ferm pentru a împacheta. Înfășurați mânerul tigaiei cu folie; coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute.
Așezați o farfurie mare cu capul în jos deasupra tigaiei; inversați pe farfurie.