Plăcintă cu ouă Riviera

Plăcintă cu ouă Riviera
Rivieran Egg Pie durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 505 calorii, 24 g de proteine și 31 g de grăsime fiecare. Pentru 2,08 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită cruste de plăcintă necoapte, brânză ricotta, ouă și piper proaspăt spart. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 52%, care este solid. Încercați Easter Riviera Pie, Cuervo Tradicional Riviera Margarita și Winter Salad cu Harry & David Organic Royal Riviera Pears pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Linguri Cheddar Mărunțit5 Linguri Cheddar Mărunțit
3
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin Suplimentar OptionalRozmarin Suplimentar Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pasta De Tomate, Cauta Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)Pasta De Tomate, Cauta Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)
4
Adăugați ceapa și căleți până devine translucid și doar auriu, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Mărunțit Sau Brânză Monterey JackCheddar Mărunțit Sau Brânză Monterey Jack
5
Se ia de pe foc, se transfera intr-un castron mare si se lasa sa se raceasca in timp ce pregatesti crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani Cheddar Maruntit Sau Branza Elvetiana1-1/2 Cani Cheddar Maruntit Sau Branza Elvetiana
Echipamente pe care le vei folosi
Crenguțe Suplimentare De Rozmarin Proaspăt, OpționalCrenguțe Suplimentare De Rozmarin Proaspăt, Opțional
6
Scoateți una dintre crustele de plăcintă pregătite din frigider și puneți-le într-o farfurie de plăcintă neunsă de 9 inci. Modelați crusta pentru a se potrivi formei tigaii cu o suprapunere de 1/2 inch în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
1-1/2 Cani Cheddar Maruntit Sau Branza Elvetiana1-1/2 Cani Cheddar Maruntit Sau Branza Elvetiana
Echipamente pe care le vei folosi
Pasta De Tomate, Cauta Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)Pasta De Tomate, Cauta Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)
7
La amestecul de ceapă, adăugați șunca, spanacul, brânzeturile, 4 ouă plus 1 gălbenuș, sare și piper și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Spanac Proaspăt, RuptPachete Fiecare) Spanac Proaspăt, Rupt
Opțional Suplimentar Rozmarin ProaspătOpțional Suplimentar Rozmarin Proaspăt
Cheddar Mărunțit Sau Brânză Monterey JackCheddar Mărunțit Sau Brânză Monterey Jack
Ananas (la Conserva), Zdrobit Si ScursAnanas (la Conserva), Zdrobit Si Scurs
3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)
Pentru Placa De AcoperirePentru Placa De Acoperire
1/2 Kilogram De Mozzarella Proaspătă, Tăiată Mărunt1/2 Kilogram De Mozzarella Proaspătă, Tăiată Mărunt
8
Întindeți amestecul în crusta pregătită. Acoperiți cu crusta de plăcintă rămasă; strângeți marginile și tăiați pentru a aerisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
1-1/2 Cani Cheddar Maruntit Sau Branza Elvetiana1-1/2 Cani Cheddar Maruntit Sau Branza Elvetiana
9
Ungeți cu albuș de ou și coaceți până se rumenesc, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie Galbenă Pentru Cadou Pentru Acoperirea PlăciiFolie Galbenă Pentru Cadou Pentru Acoperirea Plăcii
Echipamente pe care le vei folosi
5 Linguri Cheddar Mărunțit5 Linguri Cheddar Mărunțit
10
Se lasa sa stea cel putin 15 minute si se serveste cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcintă în meniu? Încercați să combinați cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bollinger Brut Special Cuvee. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista