Plăcintă cu ouă Riviera
Rivieran Egg Pie durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 505 calorii, 24 g de proteine și 31 g de grăsime fiecare. Pentru 2,08 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită cruste de plăcintă necoapte, brânză ricotta, ouă și piper proaspăt spart. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 52%, care este solid. Încercați Easter Riviera Pie, Cuervo Tradicional Riviera Margarita și Winter Salad cu Harry & David Organic Royal Riviera Pears pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și căleți până devine translucid și doar auriu, aproximativ 8 minute.
Se ia de pe foc, se transfera intr-un castron mare si se lasa sa se raceasca in timp ce pregatesti crusta.
Scoateți una dintre crustele de plăcintă pregătite din frigider și puneți-le într-o farfurie de plăcintă neunsă de 9 inci. Modelați crusta pentru a se potrivi formei tigaii cu o suprapunere de 1/2 inch în jurul marginii.
La amestecul de ceapă, adăugați șunca, spanacul, brânzeturile, 4 ouă plus 1 gălbenuș, sare și piper și amestecați bine.
Întindeți amestecul în crusta pregătită. Acoperiți cu crusta de plăcintă rămasă; strângeți marginile și tăiați pentru a aerisi.
Ungeți cu albuș de ou și coaceți până se rumenesc, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Se lasa sa stea cel putin 15 minute si se serveste cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcintă în meniu? Încercați să combinați cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bollinger Brut Special Cuvee. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.