Plăcintă cu ouă, cartofi și Prosciutto

Plăcintă cu ouă, cartofi și Prosciutto
Această rețetă face 8 porții cu 526 calorii, 16g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Dacă $1.57 pe portie se încadrează în bugetul dvs., ou, cartofi, și plăcintă Prosciutto ar putea fi un uimitor fără lactate rețetă pentru a încerca. Dacă aveți la îndemână ouă, ulei de măsline, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Frittata cu cartofi și Prosciutto, Tortilla De Mazăre, Prosciutto Și Cartofi, și Paste, Prosciutto și plăcintă cu cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o foaie de copt în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Dacă aluatul este în 1 bucată, tăiați în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Rulați fiecare piesă într-un pătrat de 12 inci pe o suprafață ușor făinată. Căptușiți o tigaie pătrată de 9 inci cu 1 bucată de aluat, drapând-o ușor peste părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se amestecă ceapa, uleiul și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper și se întinde într-un strat uniform peste aluat. Sus cu prosciutto. Cojiți cartoful și feliați subțire (aproximativ 1/8 inch grosime), apoi aranjați într-un singur strat peste prosciutto, suprapunându-se ușor. Crăpați ouăle deasupra cartofilor, aranjând ușor gălbenușurile, astfel încât să nu se atingă. Condimentați ouăle cu 1/4 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ProsciuttoProsciutto
CartofiCartofi
CeapăCeapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Tăiați mai multe fante în pătratul de patiserie rămas și așezați deasupra plăcintei, apoi crimpați marginea și tăiați.
6
Coaceți până când patiseria se rumeneste și se umflă, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista