Plăcintă cu ouă, cartofi și Prosciutto
Această rețetă face 8 porții cu 526 calorii, 16g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Dacă $1.57 pe portie se încadrează în bugetul dvs., ou, cartofi, și plăcintă Prosciutto ar putea fi un uimitor fără lactate rețetă pentru a încerca. Dacă aveți la îndemână ouă, ulei de măsline, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Frittata cu cartofi și Prosciutto, Tortilla De Mazăre, Prosciutto Și Cartofi, și Paste, Prosciutto și plăcintă cu cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o foaie de copt în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Dacă aluatul este în 1 bucată, tăiați în jumătate.
Rulați fiecare piesă într-un pătrat de 12 inci pe o suprafață ușor făinată. Căptușiți o tigaie pătrată de 9 inci cu 1 bucată de aluat, drapând-o ușor peste părți.
Se amestecă ceapa, uleiul și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper și se întinde într-un strat uniform peste aluat. Sus cu prosciutto. Cojiți cartoful și feliați subțire (aproximativ 1/8 inch grosime), apoi aranjați într-un singur strat peste prosciutto, suprapunându-se ușor. Crăpați ouăle deasupra cartofilor, aranjând ușor gălbenușurile, astfel încât să nu se atingă. Condimentați ouăle cu 1/4 linguriță fiecare de sare și piper.
Tăiați mai multe fante în pătratul de patiserie rămas și așezați deasupra plăcintei, apoi crimpați marginea și tăiați.
Coaceți până când patiseria se rumeneste și se umflă, 50 până la 60 de minute.