Plăcintă cu orez sălbatic și ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați orezul sălbatic și plăcinta cu ciuperci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați crema condensată de supă de ciuperci, sare, amestecați și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita, ceapa si ciupercile in tigaie 7-9 minute, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita este fiarta bine si lichidul este absorbit.
Adăugați usturoi; gatiti si amestecati 30 de secunde.
Rezervați 1/2 cană de orez sălbatic; pus deoparte.
Adăugați orezul sălbatic rămas, legumele congelate, supa, 1/4 cană de lapte, sarea și piperul în amestecul de carne de vită; se amestecă pentru a se combina. Puneți lingura în caserola de 2 litri fără grăsime.
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele de topping și rezervați 1/2 cană de orez sălbatic cu furculița.
Se toarnă peste amestecul de vită.
Coaceți descoperit 28 până la 32 de minute sau până când crusta este maro aurie.