Plăcintă cu oală de vită cu crustă de biscuiți de cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați plăcintă cu oală de vită cu crustă de biscuiți de cartofi. Această rețetă servește 6 și costă 1,52 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 145 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, carne de vită friptă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Două cartofi de carne de vită și legume cu crustă de biscuiți de rozmarin, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și Tocană de vită cu crustă de biscuiți parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°. în cratiță de 2 litri, încălziți carnea de vită, legumele congelate, ceapa și sosul la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Păstrați cald.
Într-un castron mediu, amestecați cartofii uscați și apa fierbinte; lăsați să stea până când apa este absorbită. Se amestecă amestecul Bisquick, laptele și arpagicul până se formează aluatul.
Așezați aluatul pe suprafața presărată cu amestec Bisquick; rulați ușor în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de 10 ori. Pat în dreptunghi de 11x7 inci. Îndoiți aluatul în treimi.
Se toarnă amestecul de carne de vită într-un vas de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri). Desfaceți cu grijă aluatul pe amestecul de carne de vită.
Coaceți descoperit 30 până la 35 de minute sau până când crusta este maro aurie.