Plăcintă Cu Oală De Scoici
Scallop Pot Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 391 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă cu gheață, unt, frunze plate de pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.
Instrucțiuni
Faceți crusta: pulsați 2 căni de făină și sare într-un robot de bucătărie până se combină.
Călește ceapa și feniculul cu untul într-o tigaie mare de sote la foc mediu până când ceapa este translucidă, 10 până la 15 minute.
Se adaugă făina de cupă de la calibru și se gătește la foc mic încă 3 minute, amestecând ocazional. Adăugați încet bulionul, Pernodul, sarea de mare și piperul și fierbeți încă 5 minute.
Așezați scoicile de dafin, mazărea congelată și pătrunjelul într-un castron.
Se toarnă sosul peste amestec și se verifică condimentele. Pune deoparte. Asamblați plăcinta: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Rulați fiecare disc de aluat răcit pentru a se potrivi cu o placă de plăcintă sau un vas de copt de 9 sau 9 inci, rotund, cu o înălțime de 2 inci, rezistentă la cuptor.
Așezați 1 crustă în vas, umpleți cu amestecul de scoici și acoperiți cu a doua crustă. Strângeți crustele împreună și periați cu spălarea ouălor. Faceți câteva orificii de aerisire în crusta superioară și coaceți timp de 1 oră și 15 minute, până când blatul se rumeneste și umplutura clocotește fierbinte.