Plăcintă Cu Oală De Pui I

Plăcintă Cu Oală De Pui I
Plăcintă cu oală de pui i necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,77 USD pe porție. Acest fel principal are 513 calorii, 19g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, legume, cruste adânci de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron combinați legumele amestecate, puiul, crema de supă de pui și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De PuiCremă De Supă De Pui
Legume MixteLegume Mixte
Pui întregPui întreg
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă amestecul într-una din crustele de plăcintă. Întoarceți cealaltă crustă și ieșiți din tablă pe partea superioară a plăcintei umplute. Sigilați marginile și faceți găuri în crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 de minute sau până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista