Plăcintă Cu Oală De Pui

Plăcintă Cu Oală De Pui
Plăcinta cu oală de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 110g de grăsime, și un total de 1768 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de cuburi de bulion de pui, bulion de pui, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 78%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați pieptul de pui pe o foaie de copt și frecați-le cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se presară generos cu sare și piper. Prăjiți timp de 35 până la 40 de minute sau până când sunt fierte. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula, apoi se scoate carnea din oase și se aruncă pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CarneCarne
5
Tăiați puiul în zaruri mari. Veți avea 4 până la 6 căni de pui cubat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
6
Într-o cratiță mică, încălziți bulionul de pui și dizolvați cuburile de bulion în bulion. Într-o oală mare sau cuptor olandez, topiți untul și sotati ceapa la foc mediu-mic timp de 10 până la 15 minute, până când devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
StocStoc
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați făina și gătiți la foc mic, amestecând continuu, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Adăugați sosul de pui fierbinte în sos. Se fierbe la foc mic încă 1 minut, amestecând, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
SosSos
9
Adăugați 2 lingurițe de sare, 1/2 linguriță de piper și smântână grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
PiperPiper
SareSare
10
Adăugați puiul cubat, morcovii, mazărea, ceapa și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
MazăreMazăre
11
Se amestecă bine.
12
Pentru patiserie, amestecați făina, sarea și praful de copt în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
13
Adăugați scurtarea și untul și amestecați rapid cu degetele până când fiecare bucată este acoperită cu făină. Pulse de 10 ori, sau până când grăsimea este dimensiunea mazărelor. Cu motorul pornit, adăugați apa cu gheață; procesați suficient pentru a umezi aluatul și a-l uni. Aruncați aluatul pe o placă făinoasă și frământați rapid într-o bilă. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați-l să se odihnească la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
ApăApă
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MazăreMazăre
FolieFolie
14
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Împărțiți umplutura în mod egal între 4 boluri rezistente la cuptor. Împărțiți aluatul în sferturi și rotiți fiecare bucată într-un cerc de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
16
Periați marginile exterioare ale fiecărui bol cu spălarea ouălor, apoi așezați aluatul deasupra. Tăiați cercul la 1/2 inch mai mare decât partea superioară a bolului. Strângeți aluatul pentru a se plia peste lateral, apăsându-l pentru a-l lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
17
Ungeți aluatul cu spălare de ou și faceți 3 fante în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
18
Se presară sare de mare și piper crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Sare De MareSare De Mare
19
Așezați pe o foaie de copt și coaceți timp de 1 oră, sau până când blatul se rumeneste și umplutura clocotește fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista