Plăcintă Cu Oală De Pui

Plăcintă Cu Oală De Pui
Plăcintă oală de pui ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 2,68 USD pe porție. O porție conține 639 calorii, 27G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 142 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cap la magazin și ridica 4" runde fingerling cartofi, frunze de salvie, pasta de tomate, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, sarea și praful de coptîntr-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul tăiat cubulețe și scurtați și procesați până când amestecul seamănă cu făina grosieră cu niște bulgări de mărimea mazării. Cu mașina în funcțiune, adăugați 1/2 cană de apă de gheață și procesați, adăugând mai multă apă până când se usucă, până se formează aluatul. Formați aluatul într-o minge; aplatizați într-un disc. Înfășurați înplastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
3
Tapetați o foaie de copt cu pergamenthârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Așezați aluatul răcit pe o suprafață ușor înflorită și întindeți-l într-un dreptunghi de 12x9 1/2", gros de aproximativ 1/4".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați pe pregătitfoaie și acoperiți bine cu folie de plastic.Chill. Face înainte: se poate face 6 hoursahead. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1
Preîncălziți cuptorul la 400.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați morcovii, ceapa și prazul pe o foaie de copt și prăjiți până se rumenesc,aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Transferați într-o oală mareeste echipat cu un capac.
4
Adăugați pui, piept lateral, țelină, crenguțe de cimbru, vin, sare și boabe de piper în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați 8 căni de apă laacoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minimși fierbeți ușor timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Scoateți oala de pe foc, acoperiți și braconați puiulpână când este gătită, aproximativ 35 de minute.
7
Scoateți puiul din oală și puneți-l la felpână se răcește. Bulion de rezervă. Tăiați carnea; aruncați pielea și oasele. Setați o sită marepeste o altă oală. Se strecoară bulionul în oală curată.Se amestecă pasta de roșii. Reveniți la căldură medieși fierbeți, neacoperit, până când se reduce la5 căni, aproximativ 40 de minute. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Se răcește descoperit până se răcește.Acoperiți puiul și bulionul separat; păstrațila rece. Reîncălziți bulionul înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Așezați chanterelles uscate într-un miccastron și se acoperă cu 1 cană de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Lăsați să stea timp de 10 minute; pus deoparte. Rezervălichid de înmuiere. Gatiti morcovii intr-o marecratiță de apă sărată fiartă până când este crocantă,aproximativ 2 minute. Folosind un slottedslingura, transferați într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați peasto cratiță; gatiti timp de 1 minut; transferla castron cu morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ceapa lacratiță și gătiți până când este crocantă,aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Scoateți din oală șisetați deoparte; lasa sa se raceasca. Curățați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Într-o cratiță mare, topiți untulpeste foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Bateți în făină. Gatiti la foc mediu-mic, batand constant, pana se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Whiskin ierburi și bulion cald din pui.Folosind o lingură cu fante, transferați chanterelleîn cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Se toarnă lichidul de înmuiere, plecândsediment în urmă. Se fierbe timp de 20 de minute.
10
Puneți o strecurătoare peste o altă oală mare.Se strecoară bulionul în oală; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adaugăpui, morcovi, mazăre, ceapă,ciuperci și cartofi. Aduceți la foc mic. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește descoperitpână se răcește; acoperiți și păstrați la rece. Reîncălziți înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
12
Preîncălziți cuptorul la 400 de linguri de umplere cu lingură într-un vas de copt rotund de 11x8x2 " sau 2 1/2 litru. (
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Addpie bird, dacă se utilizează.) Top cu produse de patiserie, ciupitmargini pentru a sigila. Dacă nu folosiți pie bird, tăiați o fantă de 1"în centrul crustei pentru ca aburul să se aerisească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
14
Periați patiseria cu ou bătut și stropițicu sare de mare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
15
Așezați plăcinta cu oală pe o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Coaceți până când crusta este maro auriu și umplereeste Bulbuc, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista