Plăcintă cu oală de curcan rămasă a bunicii
Plăcinta cu oală de curcan rămasă a bunicii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 439 calorii, 14g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea solidă a legumelor, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina și 1/2 linguriță de sare într-un bol.
Tăiați scurtarea în amestecul de făină cu un tăietor de patiserie până când amestecul arată ca firimituri grosiere.
Stropiți apa cu gheață, aproximativ 1 lingură odată, peste amestec și lucrați ușor apa în aluat cu degetele.
Adăugați mai multă apă după cum este necesar până când puteți aduna aluatul împreună într-o bilă. Înfășurați aluatul în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-o cratiță, amestecați curcanul, ceapa, crema de supă de cartofi, crema de supă de pui, apa și legumele amestecate. Aduceți amestecul la fierbere; reduceți căldura și lăsați să fiarbă în timp ce pregătiți crusta.
Tăiați aluatul în jumătăți aproape egale.
Rulați piesa mai mare într-un cerc pe o suprafață de lucru înmuiată și încadrați-o într-o tigaie din fontă de 10 inci.
Rulați piesa mai mică într-un cerc pentru a se potrivi în partea de sus.
Se toarnă umplutura de curcan fierbinte în crusta de jos.
Așezați crusta superioară peste umplutură, sertizați cele două cruste împreună cu o furculiță și tăiați mai multe fante în partea de sus cu un cuțit ascuțit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta se rumeneste, aproximativ 45 de minute.