Această rețetă face 6 porții cu 388 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți pătrunjel plus frunze suplimentare de pătrunjel, morcovi, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 1 lingură de unt nesărat cu 1 lingură de ulei de măsline extravirgin în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Unt Nesărat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugațiceapa tocata si saut-ul pana devine auriu, 7 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați ciuperci feliate; se presară sare și piper. Saut până la maruntita si frageda, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
4
Adaugamorcovi tăiați; acoperiți și gătiți până când morcoviiadesea ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
5
Addleftover legume, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
6
Adăugați cubulețecurcan, sos și cimbru proaspăt tocat.Aduceți amestecul de umplere la fierbere; reduceți căldura la scăzut și fierbeți la foc mic pentru a se îngroșa, dacă este necesar.Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cimbru Proaspăt
Sos
7
Mixin mazăre și patrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Mazăre
8
Se toarnă umplutura în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci și se răcește până se răcește, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
9
Perie ușor jantă (atât de sus cât șisubsol) de vas de plăcintă umplut cu glazură de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
10
Așezați crusta deasupra umpluturii și pliați marginea aluatului peste marginea vasului de plăcintă. Ciupiți doughrim pentru a sigila crusta de jur împrejur. Apăsați în jospe marginea superioară a crustei cu dinți de furculiță pentru a vedeadecorativ. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
11
Se incalzeste cuptorul la 400 F. perie ușor de plăcintă cu glazură. Faceți trei până la four1/4-inch fante în centrul plăcintei pentru a permite evadarea steamto. Apăsați câteva frunze proaspete de pătrunjelpentru a crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Proaspăt
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Coaceți plăcinta până când crusta este aurităși umplutura se fierbe, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 10 minute.