Plăcintă cu oală de afine cu înghețată cu smântână
Această rețetă face 6 porții cu 580 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Tort de afine-smântână cu smântână cu cremă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
2
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie; pulsează până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați unt; puls de 6 ori sau până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Cu procesorul pornit, adăugați 3 linguri de smântână prin jgheabul alimentar, procesând doar până se combină. (Nu formați o minge.) Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic și acoperiți. Se răcește cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Combinați afinele și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic; aruncați ușor. Împărțiți uniform între 6 (8 uncii) ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bol
6
Desfaceți aluatul răcit; împărțiți aluatul în 6 porții uniforme; formați fiecare porție într-o bilă. Bateți fiecare bilă pe o suprafață făinoasă într-un disc dur care se va potrivi deasupra ramekins. (Aceasta va fi de aproximativ 4 inci.) Amestec de boabe de top cu aluat, în interiorul marginii superioare a ramekinului (nu este sertizat ca o plăcintă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Periați partea superioară a fiecărei cruste cu 1 lingură de cremă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Combinați scorțișoara și 2 linguri de zahăr într-un castron mic; presărați amestecul uniform peste cruste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Așezați ramekins pe o foaie de copt și puneți-l în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cuptor
10
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când crusta devine maro aurie și fructele clocotesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Serviți cald sau la temperatura camerei cu înghețată de smântână.