Plăcintă cu nucă de cocos și nuci pecan
Plăcintă cu nucă de cocos și nuci pecan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă face 8 porții cu 503 calorii, 5 g de proteine și 32 g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, coajă de patiserie necoaptă, zahăr și nuci pecan. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 16%, ceea ce este destul de rău. Plăcintă cu nucă de cocos, plăcintă cu nucă de cocos și plăcintă cu nucă de cocos și nucă de cocos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, bate ouăle.
Se adauga zaharul, untul, zeama de lamaie si vanilia; amesteca bine. Se amestecă nuca de cocos și nucile pecan; se toarnă în coajă de plăcintă.
Coaceți la 350° timp de 45-50 de minute sau până când se fixează. Se răcește complet. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Madeira, Portul Tawny, Pedro Ximenez
Plăcintă pecană în meniu? Încercați să combinați cu Madeira, Tawny Port și Pedro Ximénez. Plăcinta dulce cu nuci pecan merită un vin pe măsură - aceste vinuri de desert au toate dulceața potrivită și notele de nuci. Ai putea încerca Taittinger Brut La Francaise. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Taittinger Brut La Francaise]()
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.