Plăcintă Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată Albă
Placinta cu nuca de cocos cu ciocolata alba ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 474 calorii, 4G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 352 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, lapte de cocos, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Roșu, alb și albastru (Mousse de ciocolată albă, Gelee de afine, Dacquiose de nucă de cocos cu prăjitură de alune), Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas de plăcintă din sticlă cu adâncime de 9 inci.
Se amestecă zahărul, amidonul de porumb și sarea împreună într-o cratiță grea de 2 litri.
Bateți în 1 cană de smântână și cupa de lapte de cocos.
Bateți gălbenușurile, pe rând, până se omogenizează.Puneți cratița la foc mediu. Amestecați sau bateți constant, asigurându – vă că ajungeți în colțurile tigaiei, deoarece amestecul se îngroașă și fierbe-acel pas este mai ușor de făcut cu un tel, apoi cu o lingură, așa că folosesc ambele instrumente.
Scoateți tigaia de pe foc și bateți foarte bine amestecul, apoi readuceți tigaia la foc. Se fierbe amestecul, amestecând constant, timp de 1 minut.
Scoateți crema de pe foc și amestecați ciocolata albă și vanilia. Se amestecă până se topește ciocolata. Amestecul va fi foarte gros și ușor (foarte!) aspect uleios.
Transferați amestecul într-un castron mare de metal (am folosit bolul unui mixer cu suport), Apăsați o bucată de folie de plastic (am folosit pergament) pe partea superioară și dați-o la frigider până la rece.Când crema este rece, bateți-o cu un mixer electric la viteză mare pentru1 minut, până când este netedă.
Adăugați restul de 1 cană de smântână grea și bateți cu viteză mare până când amestecul este gros și pufos ca frisca. Îndoiți în 1 cană de nucă de cocos prăjită.
Se toarnă în crusta pregătită. În acest moment, poate doriți să faceți un topping de frișcă. Rețeta lorei Brody nu avea una, dar am bătut 1 cană de frișcă grea și am adăugat puțin zahăr și vanilie, apoi am piperat-o în jurul marginilor.
Presărați blatul cu restul de 1/4 cană de nucă de cocos prăjită. Puneți la frigider plăcinta până când este gata de servit.* Pentru a prăji nuca de cocos în cuptor, întindeți-o pe o foaie de copt superficială și cu margini și puneți-o într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 10-15 minute, amestecând de 1 până la 2 ori. De obicei îl prăjesc până când o parte din nucă de cocos este aurie, apoi o amestec pe toate.