Plăcintă Cu Nuci Pecan Cu Unt Rumenit

Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu nuci pecan cu unt rumenit ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 569 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Cap la magazin și ridica sirop de porumb, ouă, coajă plăcintă unbaked - utilizare sau, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zahăr ' s rumenit-unt Pecan bile, Fursecuri De Pecan Glazurate Cu Unt Rumenit, și Păstrăv Prăjit Cu Unt Rumenit De Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 1 cană din jumătățile de pecan pe o foaie de biscuiți și coaceți la 400 timp de aproximativ 5-8 minute sau până când sunt strălucitoare și aromate.
Lăsați să se răcească, apoi tocați astfel încât să aveți 1 cană de pecan prăjit tocat și aproximativ o jumătate de cană de jumătăți de pecan (acestea vor fi chenarul).Topiți untul în cratiță setat la foc mediu și gătiți-l doar până începe să se rumenească.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.
Bateți ușor ouăle într-un bol mare de amestecare.
Bateți zahărul, siropul de porumb, vanilia și sarea.
Puneți pecanele tocate în coaja de plăcintă necoaptă și turnați umplutura deasupra. Folosiți jumătățile de pecan rămase pentru a face o margine.
Coaceți la 400 timp de 10 minute, apoi reduceți căldura la 325 de grade F. și coaceți încă 35-45 de minute** sau până când părțile laterale sunt setate, dar centrul (aproximativ un cerc de 3 inci în mijloc) este încă jiggly.
Scoateți din cuptor. Plăcinta se va seta pe măsură ce se răcește.
Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei câteva ore. A se păstra la frigider până când este gata de servire. Îl puteți păstra la temperatura camerei, dar nu va fi la fel de rigid.